Körösztös Dénes

Bemutatkozás

Sziasztok, Körösztös Dénes vagyok, Budapesten születtem. 

Talán a legegyszerűbben úgy mutathatnám be magam, mint egy lázadó, aki kívülről látja a világot, aki megszegi a szabályokat, aki nem a "rendszer" része. Fontosnak tartom a Tudást, ezért mindig is volt bennem egyfajta alkotói vágy, hogy olyas valamit csináljak, amit nem tud akárki. Talán minden egó nélkül mondhatom, hogy azon kevés fotósok közé tartozom, akiknek valóban van egy művészi meglátása. Az elmúlt években rengeteg időt fordítottam tanulásra, hogy minden lehetséges szemszögből legyen egy átfogóbb ismeretem arról, milyen is egy remek fotó.

Szavak helyett beszéljenek a képeim, egyedi meglátásomat, világomat képeimen keresztül tárom elétek.

további fotóim

Visszajelzések

Zsanett & Gábor

Kedves mindenki!
Dénest ajánlották nekünk és hálásak vagyunk érte!
A polgári szertartásunkat jött lefotózni, illetve utána egy kisebb kreatív fotózást is kértünk tőle. Nagyon rugalmas volt, egy mólón fotóztunk, de benne volt minden ötletünkben! A végeredmény magáért beszel!
Ajánlani tudjuk csak! 
Köszönjük!

"A ma megörökített pillanatok holnap bearanyozzák a szivet."

Életed szerelmével összekötni sorsodat egy komoly döntés. Mindenki törekszik arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha pontosan tudod, kik azok az emberek, akiket magatokhoz közel engedtek. Egy fotós, aki egész nap veletek lesz, figyeli a Ti és vendégek minden mozdulatát, az eseményeket miközben ő maga diszkréten a háttérben marad.

Az esküvőfotózás egyik alapja a bizalom. Fontos, hogy kicsit jobban megismerjük egymást, mondjátok el az elképzeléseiteket, ötleteljünk együtt egy kávé fölött!
Így nektek is könnyebb döntést hozni.

Legjobb tudásom szerint igyekszem majd, hogy az elkészült fotók igazán visszaadják Nagy Napotok legszebb pillanatait, tele érzelmekkel, professzionális minőségben, stílusosan, egyedi meglátásommal fűszerezve.

hu_HUMagyar